KAUNIS PUUTALOKOTI


MAKUUHUONEViime viikolla vietimme työpäivän Aurajoen ja Turun Tuomiokirkon tuntumassa, kun stailasimme hurmaavaa ja valoisaa puutalokotia. Syksynen ilme syntyi muutamassa tunnissa, kun koko kotiin vaihdettiin tekstiilejä; tyynyjä, torkkupeittoja ja mattoja. Lisäksi saimme privaattitoimituksen vanhoja viinipulloja sekä kriikuna- ja omenapuun oksia maaseudulta ja talon kätköistä löysimme todellisia aarteita yksityiskohdiksi.

Makuhuoneeseen teimme ensin muhkeilla sametti- ja kelim-tyynyillä hiukan rouheamman lookin. Vihreä viinipullo pikkupöydällä ja raidallinen matto kaakeliuunin edessä toistivat tyynyjen ja huoneen väritystä.

Kokeilimme makuuhuoneeseen tyynyjä vaihtamalla myös rauhallisempaa ilmettä. Harmaan eri sävyt sekä puuvillaneulos tyynynpäällisissä ja peitossa näyttivät ihanilta. Samalla löytyi peltinen suuri saavi takkapuille, vanha lintuhäkki sekä kalahaavi ikkunalaudalle ja iso tarjotin kynttilöineen hyllyn päälle, sängyn yläpuolelle. Kaitaliinoista teimme upeat pellavaverhot ja kun jostain löytyi vielä vanha puujakkara ikkunan alle, oli makuuhuoneen uusi ilme täydellinen. 

Skrället -kissa seurasi meitä huoneesta toiseen ja oli mukana sisutuspuuhissamme. 
POIKIEN HUONE

Poikien kiva huone sai lisää tyynyjä sänkyjen päälle ja raitamaton lattialle. Järjesteltiin päivällä leluja paikoilleen, mutta täällä eletään täyttä elämää ja tavarat saavat kulkeutua sinne, missä niillä leikitään. Niinhän kuuluukin!OLOHUONE 
Olohuone koki oikein syysmyllerryksen, kun varastosta löytyi vanha ovi sohvapöydäksi. Suvun kalastajatilalta saatiin vanha sumppu seinälle ja sävy sävyyn stailasimme matot lattialle ja tyynyjä sohvalle.
Kaikki kauniit yksityiskohdat löytyivät asukkailta. Niillä juuri on merkityksensä kodissa, kun jokaisella on tarinansa.Kaunista syksyä, viihdytään kodeissamme!

- Hanna-


6 kommenttia

 1. Huikean kauniita tekstiilejä! Taitavaa stailausta!

  VastaaPoista
 2. Huoh miten ihanalta tuo koti näyttää! Stailauksesta kymppi plus!

  Tapaamisiin huomenna, tuskin maltan odottaa!

  VastaaPoista
 3. On kyllä todella upea ja ihanat tekstiilit. Omaa peittoa odotellessa :) Huomenna nähdään!

  VastaaPoista
 4. Olette kyllä ihan huipputaitavia stailaajia! Kaunis koti ja ja kauniita yksityiskohtia - ei voi muuta sanoa ♥

  VastaaPoista
 5. Kaunis stailaus. Tiedätkö kun katsoin tuota tarjotin kuvaa, muistui mieleen että juuri tuollainen minulta löytyisi. Täytyypä kokeilla, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall