IHANA, HERKULLINEN SYKSY NAANTALISSA


Living Deauville, Henkirinkatu 6, Naantali
Naantalissa kaksi aurinkoa tuo valoa pimeyteen näin syysaikaan, nimittäin Living Deauville -sisustusliikkeen Niina ja Suvi. Nuo säteilevät kaksi ahkeraa nuorta naisyrittäjää jaksavat pitää liikkeensä jatkuvasti kauniina.


Ihana, herkullinen ja houkutteleva valikoima pitää sisällään runsaasti lahjatavaraa, astioita, herkkuja, kynttilöitä, tunnelmavaloja, lyhtyjä ja kaikkea, mitä tähän pimenevään vuodenaikaan tarvitaan kodeissa.
Mukaani tarttui, kuinka ollakaan, kivan rouhea lyhty ja mieleen jäi vielä monta houkutusta, kuten suloiset, puiset lusikat, jotka näen jo sieluni silmin höyryävässä glögimukissa.

Suosittelen visiittiä Naantaliin & Living Deauvilleen!

Valoa loppuviikkoon teille kaikille!

t; Hanna

12 kommenttia

 1. Kiitos Hanna ihanasta tunnelmapalasta! Tämän laitan korvani taakse seuraavaa Turun retkeä varten. Naantali on ihana kaupunki! Ihastuin siihen jo rippikouluisässä tädilläni vieraillessani. Pyöräilyt vanhan kaupungin kujilla ja pienetputiikit jo silloin tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Tekisi mieleni heti ampaista matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitää tavata Tuija. Niinkuin olemme suunnitelleet jo pitkän aikaa. Naantalissa, Turussa ja missä vain. Pitää vain löytää kalentereistamme aikaa. Syystunnelmia sinne! t; Hanna

   Poista
 2. Voi elämä miten kaunista! Rakastan niin tuon putiikin ihanaa tunnelmaa.
  Kesällä kävin Living Deauvillessa lyhty- ja istuintyynyostoksilla, ennen joulua pitää ennättää
  jouluostoksille, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Liike on kauneutta täynnä! Tunnelmia teidän kotiin!

   Poista
 3. Kyllä vaan, monasti paikan päällä vierailleena, aivan ihastuttava liike♥

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä aivan täysin! Ihanaa on myös, että Suvi ja Niina eivät tunnu oikaisevan missään, vaan kaikki yksityiskohdat lahjapaketointia myöten ovat viimeisen päälle mietittyjä. Sisustajan paratiisi! Oih ja voi vielä nuo puulusikat- taitaa tulla Naantalin retki vielä meidän syyslomalaisten iloksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu, tosiaan lahjapaketit! Ne ovat täydellisiä! Meidän pitää tavata herttaisten tiimin kanssa vaikka Naantalissakin!- Hanna :)

   Poista
 5. Liike on minunkin ehdottomia suosikkejani, tunnelma on ihana ja kaikki pakataan aina NIIN kauniisti. Meillä lasten harrastukset vievät viikottain Naantaliin ja aika vaarallisia odotusajat ovat kukkaron kannalta.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Riikka! Vaarallinen paikka tosiaan... kauneutta joka neliö tulvillaan!

   Poista
 6. Kaunista ja kivoja tuotteita :) Pitääkin ottaa retkikohteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaanko Kati herttaisten tiimin retki joskus Naantaliin?

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall