KOHTI NOLLALUKEMIA


Ei ihan ole riittänyt villatakki varusteeksi tällä viikolla, vaan on pitänyt pukeutua tuulenpitävään. Totaalinen lämpötilan pakeneminen kohti nollalukemia ja ehkä vähän jännitystäkin aamuruuhkissa ajotiellä. Sentään ei vielä liukasta tällä leveyspiirillä, mutta onko se kaukana sittenkään, talven tulo? 

Sunnuntain happihypyllä poimin juniorin avustuksella kuivuneita koiranputkia. Poika seisoi ojanreunoilla ja leikkasi päätä puistellen sopivaksi tummuneita putkenvarsia äidilleen. Viikolla oli jo haettu ystävän vinkkaama vanha ja ruostunut peltitynnyri odottamaan terassin talvilookkia. Nyt on luonto läsnä ja romu arvossaan sisustamisessa! 

Kalenterissa on hurja määrä menoja lähiviikoiksi. Valokuvauskurssi, tölkkinipsu-käsityökurssi ja viikonloppuja Helsingissä visualistisen markkinoinnin opiskelun parissa. Niin luovaa ja mukaansatempaavaa kaikki, etten meinaa nahoissani pysyä. 

Pari viime päivää ollaan stailattu Aurajokimaisemissa kaunista kotia uuteen 
kuosiin. Siitä ja arvonnan voittajasta kerron pian lisää! 

Pidetään itsemme lämpimänä syystuulen kuljetuksessa! 
-Hanna-3 kommenttia

 1. Kuivat koiranputket ovat niin kauniita! Mullakin niitä yöpöydällä :) Miten syksy voikaan olla niin hektistä aikaa, kaikenlaista menoa jameininkiä

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma tuossa kuvassa <3 Sinä totisesti osaat nähdä kaikkea kaunista
  ympärilläsi. Opiskelusi kuulostaa hurjan kiehtovalta, jaksamista kiireen keskelle!

  VastaaPoista
 3. Syyssuunnitelmasi kuulostavat mukaansa tempaavilta! Ihanaa!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall