SYKSYÄ SOVITUKSESSA


Voit tilata Friendtexin syksy'14 muotikuvaston:
www.friendtex.com tai info@ friendtex.fi
 

 
 
 
 
 
 


Elokuu on omimmillaan! Sirkkojen siritys, superkuutamo, ilman lempeä lämpö ja kosteus. Arki on jo työrytmissä ja huulilla sana syksy. Nuorimmainenkin aloitti kauppaopiston aamut.

Töissä ilmestyivät uudet kuvastot ja vaatemallisto laitettiin rekeille hurmaavine asusteineen. Mitä herkkuja pian viileneviin päiviin! Kesän lämpö vielä iholla ahmimme tiimimme kanssa uuden sesongin satoa. Otin muutamia suosikkejani kotiin sovitukseen, niinkuin neuletakkeja, karvaliivin, hiekanvärisen nahkatakin ja pitsisen tunikamekon. Rouheisilla saapikkailla on kiva kävellä kohta vuodenajasta toiseen. 

Ahkeraa arkea, elokuun ihanuutta! 
t; Hanna

12 kommenttia

 1. Oi joi mitä värisävyjä - saa nähdä, miten käy tänä syksynä osittaisen ostolakkoni - niin ihania vaatteita näyttäisi olevan tulollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihania sävyjä syksyssä, paljon värejäkin. Osittainen ostolakko kuulostaa ihan järkevältä. Ajattelin pitää muuten åbloggaajille tyyli-illan ,jos olisi kiinnostusta. Hyvää viikkoa sinulle! t; Hanna:)

   Poista
 2. Ihania sävyjä tosiaan! Tyyli-ilta kuulostaa oikein hyvältä - järjestä ihmeessä jos vain viitsit :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kiinnostuit Anu. Tyyliä ja kivaa yhdessäoloa meidän naisten kesken. Palaan juuri päivään, olisi ihana nähdä sinut! Terkuin, Hanna

   Poista
 3. Nyt sait minut innostumaan! Tyyli-ilta, kyllä kiitos! Rakastan Friendtexin ihania vaatteita,
  tuskin maltan odottaa uuden kuvaston saapumista.

  Upeaa alkavaa viikkoa sinulle Hanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasitko kuvaston nettisivujemme kautta? Tarkistan konttorilla. Toiv. tavataan pian.. laitan sinulle juuri meiliä :D

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Tyyli-ilta kuulostaa tosi kivalta :)
  Saisikos kuvaston postitse niin pääsisi tutustumaan? Nimim. Malttamaton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, kiinnostusta siis isolla joukolla. Voitko laittaa villapuomin meiliosoitteeseen yhteystietosi, niin saan postiin sinulle kuvastot. Eloisaa elokuuta, Hanna :D

   Poista
 5. Aivan herkun näköisiä vaatteita! Pitääkin alkaa kaivamaan syksyisempää vaatetta esille, nyt kun näyttää että nuo helteet ovat taaksejäänyttä :) Mukavia alkusyksyn hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta Sanna! Kyllä vuodenajat tietävät paikkansa. Niin alkusyksyn tuntua sateisina ja tuulisina hetkinä. Ihanaa, kun aurinko vielä lämmittää voimakkaasti. Vehreys on upeaa ympärillä! Voi hyvin! t; Hanna :D

   Poista
 6. Houkutteleva tuo tyyli-ilta! 😉 Tuija

  VastaaPoista
 7. Ihan ekaksi, onpa teillä ollut ihana reissu♥ Ja ihanat on vaatteetkin (ja tunnelmat) näissä kuvissa! Kiva että jaksat järjestää, sillon nähdään!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall