PÄIVÄ TUNTEITA TÄYNNÄEsikoisen muuttokuorma lähti juuri pihasta. Miten nopeasti lapsuuden vuodet menivätkään!  Mitä pystyin antamaan ja opettamaan, minkä jäljen jättämään hänen elämälleen? Toivon, että monet yhteiset hetket, halaukset, neuvot, ohjaukset kantavat ja että lapsuudenkotiin on aina kiva tulla, ruokaa, rakkautta ja puhdasta pyykkiä ainakin hakemaan! 

Rakkautta matkaan poikani! 
-Hanna-

7 kommenttia

 1. Ihana Hanna, kyllä niiden poikasten siivet kantavat.<3 Voin vain kuvitella miltä susta nyt tuntuu,
  mutta kyllä se tunne menee ohi. Teillä alkaa nyt uusi vaihe elämässä, nauttikaa siitä <3

  VastaaPoista
 2. Samoissa tunnelmissa elellään - meillä tosin vasta suurimmat tavarat muuttivat - tytöllä on yksi työprojekti meneillään ja se on parempi tehdä vielä täällä kotona, kun kaikki koneet, kynät ja muut vehkeet ovat paikoillaan. Nessuja tarvitsen vasta parin viikon päästä.
  Ja tuo sinun toivotuksesi on paras toivotus, minkä lapselleen voi antaa♥

  VastaaPoista
 3. Voi miten liikuttava postaus!! Kahden teinipojan äitinä eläydyn niin tilanteeseesi, joka minullakin on käden käänteessä edessä. Olen varma, että poikasi pärjää ja yhteys säilyy... ehkä se voi jopa syventyä! Sinusta saa välittävän äidin kuvan, joten eväät pojalle ovat varmasti mitä parhaimmat.

  VastaaPoista
 4. Voimia uuteen elämänvaiheeseen <3

  VastaaPoista
 5. Voi, teillä on varmasti ollut tunnerikas päivä! Iso askel molemmille, uuden elämänvaiheen ja uusien mahdollisuuksien alku.

  VastaaPoista
 6. Liikuttavaa 😘 Uudet tuulet puhaltavat!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall