MILANON MUOTISYKKEESSÄ

Syksyn värejä Armanin liikkeessä


Duomon katedraali, Vittorio Emmanuelle- galleria, La Scala-ooppera ja La Rinacenten tavaratalo kattoterassineen ovat kauneudessaan ja komeudessaan Milanon sykähdyttävimpiä nähtävyyksiä. Ensimmäisestä hetkestä asti ajantaju katoaa ja sitä hurmioituu kaupungin arkkitehtuurista, kulttuurista, katukahviloiden puheensorinasta, näyteikkunoista ja tottakai tyylikkäästi pukeutuvista milanolaisista.

Katumuoti on värikästä, kun turistit täyttävät kaupungin keskustan. Eri kansallisuudet loistavat kirjavuudessaan. Ei voi sanoa, mikä on muotia, tyylistä puhumattakaan, kun katsoo turisteja. Kaikenlaisia kenkiä, kukkakuoseja, hellemekkoja, niukkaa ja väljää ylä- ja alaosaa. Yksi asuste erottuu lähes poikkeuksetta ja se on laukku. Merkkilaukkuja myyvät liikkeet vetävätkin turisteja magneetin lailla.

Koitin kolmen päivän aikana kiinnittää huomiota milanolaisten pukeutumiseen. Rento, mutta siisti yleisilme syntyi helposti pikku shortseista ja t-paidoista, niukasta neuletakista, aurinkolaseista ja ballerinoista tai sandaaleista. Melko selkeää ja neutraalia myös väritykseltään.
Syksyn muoti esillä Armanin liikkeessä
 
Armanin liike Milanossa (Manzoni 31) on jokaisen muodista kiinnostuneen keidas. Kaksikerroksisessa lippulaivaliikkeessä päivän muoti ja palvelu ovat läsnä joka neliömetrissä. Hinnat eivät ole taivaissa ja heinäkuussa alemyyntien aikaan, voi tehdä hyviä ostoksia.

Giada Donna Calzature:ssa (Garibaldi 115) on upea kenkävalikoima, sandaaleja ja ballerinoja kymmenissä väreissä ja kuoseissa. Muutenkin kenkä- ja vaateliikkeet vuorottelevat kahviloiden ja ravintoloiden kanssa lähes kaikilla keskustan kaduilla, joten valikoima on valtava muodista kiinnostuneelle.


t; Hanna

10 kommenttia

 1. Huoh, olisi ihana päästä näkemään ja kokemaan Milanon nähtävyyksiä ja
  upeiden vaatekauppojen tarjontaa! Mieheni piipahti viime Milanon matkalla
  juuri tuolla Armanilla. Hänkin kehui putiikin valikoimaa.

  Tapaammeko huomenna blogikirppiksellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija, voi emme tapaa huomenna. Teki niin mieli tulla, mutta on perheen yhteistä ohjelmaa. Toivotan oikein super hyviä myyntejä ja kivaa tunnelmaa sinne!

   Poista
 2. Milano on ollut matkahaavelistalla pitkään, mutta eipä ole vielä tullut päästyä. Toivottavasti joku päivä!
  Kivaa viikonloppua perheen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Koitin hetki sitten kommentoida postaustasi, mutta järjestelmä ei suostunut ottamaan vastaan kirjoitusta. Koitan vielä uudelleen. Hyvä oli postauksesi iästä... Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Tuonne on joskus päästävä -ihania kauppoja.

  Mukavaa sunnuntaita.
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna, totta- ihania kaupoja ja paljon silmänruokaa. Kaikkea ja sopivassa suhteessa. Elokuun ja viikon jatkoa! t. Hanna

   Poista
 5. Hieno matka Milanoon postauksesi myötä! 😉 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, mukavaa matkustella tälläkin tavalla. Ja tykkään myös lukea vinkkejä, kun joku on reissannut maailmalla. Mukavaa töihinpaluuta! t, Hanna

   Poista
 6. Milano on varmasti ihan mahtava kaupunki käydä. Selkeä shoppailijan paratiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juuri Anu, melkoinen paratiisi. Kauniita liikkeitä vaikka kuinka monia. Mutta ihanaa katseltavaa ja koettavaa muutenkin tuo Milano tarjoaa. Elokuun tunnelmaa sulle! t, Hanna

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall