GOODBYE SUMMER

                

Kesä loppuu tänään, kun on viimeinen päivä, kertoi nuoriso huokaisten aamiaisella. Niinhän se taitaa olla, kun ollaan huomenna jo syyskuussa. 

Merituuli puhalsi kuitenkin vielä kesäisen lempeästi ja päiväpurjehdus lähivesillä tuntui rentouttavalta. Aurinko kuumotti iholla, kun lintuaurat lensivät yläpuolellamme. Jos sulki silmänsä, oli ihan kesän fiilis. Juuri nyt olisi ollut kiva jatkaa matkaa ulkosaaristoon. Unelma elää kauniista, kuulaasta ja saaristossa viipyvästä syyspurjehduksesta. 

Katkaisin pihaltamme suuren tyrninoksan sisälle ja jään odottamaan ihastuttavan, uuden sisustusmalliston ilmestymistä markkinoille. Se tuo tullessaan stailaus-ja valokuvaushetkiä ja ehkä muutamia tyynyjä lisää sohvalle. 

Ensi viikko on täynnä inspiroivia projekteja. Asiakkaille uuden kotiputiikin sekä kivijalkaliikkeen rakentamista, koulutusiltoja ja mielenkiintoisen blogituttavan tapaamisen. Odotankin kaikkea jo hymyillen! Hymyjä ja hyvää syyskuun alkua!

t; Hanna

4 kommenttia

 1. Tuleva viikkosi kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Se onkin syksyssä parasta, että voi nauttia ja inspiroitua töistään - hyvin juuri levänneenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Vuodenajat ovat välttämättömiä, jotta jokainen tuntuu yhtä ihanalta! Totta sanot, levänneenä kesän jälkeen ja muistaen levätä myös syksyn aikana. Hyvää syyskuun alkua Pilvi! T; Hanna

   Poista
 2. Ihanakuuloinen viikko tulossa sinulla :) Pakko se on hyväksyä, että syksy on täällä. Onneksi meillä on ihanan pehmoiset ja lämpöiset neuleet ja huivit, joihin kääriytyä. Mukavaa viikkoa ja syyskuuta!

  VastaaPoista
 3. Lämpimiä ajatuksia alkavaan syyskauteen! Mikä se paksu lanka olikaan? Sinähän teit siitä viltin vai muistanko oikein? 😉 Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall