ELOKUUN VIIMEISTÄ!


                   


Eletään elokuun viimeisiä päiviä ja tunnelmat ovat täydellisesti alkusyksyssä. Sataa ja paistaa vuorotellen ja sandaalit ovat vaihtuneet saapikkaisiin. Matkustin ekologisesti viikolla, kun työmatkasin kaupungista toiseen raiteita pitkin. Junassa matka ja aika kulkivat nopeasti työskentelyhytissä. Otin mukaan sisustus-ja muotilehtiä, vaan uppouduinkin ipadiin & blogien maailmaan. Koukuttavaa! Oli silti myös kiva jutella junassa ventovieraiden kanssa ja saada vinkkejä hyvistä kirjoista sekä siitä, miten paljon aikaa kuluu, kun possu teurastamolla päätyy pakkaukseen. 45 minuuttia, kertoi samassa työskentelyhytissä matkannut nuori teurastaja. Huh, huh! Pitää muistaa laittaa kuulokkeet korville seuraavalla junareissulla työskentelyhytissä.

Tampereella kävelin kortteleita etsien kukkakauppaa, kunnes löysin Kukkaikkunan. Maljakot olivat täynnä ihania ruohoja, kukkia ja liike oli kaunis seinästä seinään. Ihastuin keramiikkapulloihin ja tuohon vanhaan penkkiin, joka näkyy kuvassa. 


Tummuvissa syysilloissa on jo hieno tunnelma. Lyhdyt ja kynttilät esille ja luonnon oksia sisälle maljakoihin. Siinä viikonvaihteelle pientä puuhaa! 


Tunnelmallista elokuun viimeistä viikonloppua sinullekin! 
Loistakoon muinaistulet rannoilla! 

Hanna

PS. Lämmin kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen. Tunnelma on ollut pikkuisen haikea äidillä. 

6 kommenttia

 1. Ihanaa elokuun 2014 viimeistä viikonloppua sinnekkin <3
  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa mukavalta työmatkantekosi! Seuraavan kerran, kun Tampereella poikkeat niin laita viestiä niin käväistään kivassa kahvilassa vaihtamassa blogikuulumisia. Suhtaudut ihanan myönteisesti syksyn tuloon. Itselläni tekee kelien viileneminen ja hämärtyminen tiukkaa, varsinkin kun flunssa iski. Tunnelmoimisiin, t.uikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Parantumista flunssaan! Muistathan levätä ja rohdota. Syksyssä on niin paljon kaunista, luonto, sen sato ja pimenevät tunnelmaillat! Pitää ehdottomasti tavata, kun kesä kerran meni niin nopeasti. Suunnitellaan... T; Hanna

   Poista
 3. Tuo vanha penkki on kyllä hurmaava!
  Ihanaa alkavaa syyskuuta, tapaamisiin huomenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten odotan huomista! Tervetuloa!! t; Hanna<3

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall