KAUNIITA MERIKUVIA JATKOSSAKINKiitos kaikille runsaasta kiinnostuksesta edelliseen postaukseen. Ajatus oli tosiaan tuoda kuvien kanssa esille, minkälaisia maisemia purjehdimme saaristomerellä heinäkuussa. Jokainen siellä kesäänsä viettänyt on jollakin tavalla kohdannut surullisen sinileväongelman. On mietitty veden uimakelpoisuutta ja kauhisteltu levälauttoja veneväylillä ja rannoilla.

En tee tähän linkkiluetteloa Itämeren suojelusta tai toimepiteistä, vaan uskon, että jokainen jo tietää ja osaa etsiä lisää tietoa ja tahoja, miten voimme itsekin vaikuttaa meren puhtauteen.  Toivon, että olet mukana niin ajatuksissa kuin teoissakin!

Saaristoa rakastava,
Hanna

2 kommenttia

 1. Huolestuneina olemme täällä Merimaskussakin seuranneet sinilevätilannetta. Yhtenä päivänä levää näkyi hieman meidänkin rannassa, mutta nyt vesi on taas kirkasta. Kauhistelimme levätilannetta Nauvossa, kaamea vihreä puuro peitti normaalisti niin kirkkaat vedet. Jokaisen meistä olisi kannettava vastuu meriensuojelusta, jotta lapsemmekin vielä aikuisina saisivat nauttia puhtaan meriveden suomista iloista, purjehduksesta, veneilystä ja uimisesta.
  Ihanaa alkavaa viikonloppua sinulle Hanna! Tapaammeko viikon päästä Blogikirppiksellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja viikonloppuja myös sinne. Olen miettinyt kirppistä, olen kahden vaiheilla.. on synttäreitä, nimppareita... On hieno juttu tuo kirppis!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall