SYYSMUODIN TERVEISET

 


Tulevan syyssesongin muoti nähtiin Friendtexin mallistoseminaarissa Tanskan Herningissä toissa viikolla. Rouheus, klassisuus, naisellisuus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä ensi syksyn pukeutumisessa. Kauniit pastellit laskeutuvissa topeissa ja puseroissa, pehmeät bambu- ja villaneuleet sekä neulosjakut, syksyiset sävyt mustan, valkoisen ja puuterin rinnalla kuuluvat ensi sesongin muotiin. 
 
 
Mallisto -showroom emoyhtiössä oli upea, viihtyisä trendien maailma. Cosy casual, Edgy elegance ja Lady like - teemat ryhmittivät asukokonaisuudet ja syksyn vahvat printtikuosit loistivat runsaina kukkaloistossa. 
         


Erilaisten kuosien ja materiaalien yhdistäminen kuuluu vahvasti syksyn trendeihin. Eläinkuviot ja muut printit, Jaquard -jersey, nahkajäljitelmät ja suuret pitsit näyttävät mielenkiintoisilta naisellisissa jakuissa ja tunikamekoissa.  
 
 
Syksyn malliston monia harmaan ja mustan vivahteita on helppo pukea. Kapeat farkut, housut tai legginssit tunikoiden, jakkujen tai neulostakkien kanssa asustettuina muhkeilla huiveilla tekevän syksyn "lookin".


 
 

 
 

Once -malliston showroom oli stailattu myös ajan henkeen rouheaksi. Viikunapuut ja puisista lavoista tehdyt penkit tyynyineen ja lyhtyineen tekivät tunnelmaa hiukan boheemille Once -mallistolle. 
Mallistoseminaarin päätteeksi nähtiin syysmalliston kokoinen muotinäytös, missä syksyiset sävyt ja asut hehkuivat ihanissa asukokonaisuuksissa. 
 
 
 
 
Näytöksen jälkeen mallit kokoontuivat ulos suunnittelija Bettina Jonssonin kanssa.
 
 
Kolleegani Hilde ja Heidi sekä keskellä sunnittelija Bettina Jonsson


 
 
Kolleegani Trine
 
 
 

Uusi syysmallisto ja kuvasto ilmestyvät elokuussa.
 
 
 
 

 

4 kommenttia

 1. Upealta näyttää! Täytyypä laittaa syksyn kuvasto tilaukseen. Tykkään kovasti tunikan ja kapeiden housujen yhdistelmästä, uskon, että mallistosta löytyy jälleen ihania herkkuja mulle.

  Kiitos Hanna, kun päästit meidät kurkkaamaan syksyn ihanuuksia jo näin ennakkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit syksyyn kurkkauksesta Teija. Pidetään kiva stailausilta syksyllä!

   Poista
 2. Voi onpa vaan kaikkea ihanaa. Vihdoin pääsin blogiisi tutustumaan tuolta Turun bloggaajien kautta :) Klikkasin itseni lukijaksi. Pikkukuva näyttää jostain syystä olevan minun vanha kuva (en tosin tiedä mikä sulle näkyy). No mutta täällä ollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi Laura! Toivottavasti tavataan Turun bloggaajien tapaamisissa. Toivotan mitä ihaninta kesää sinulle, kaikkea kaunista ja hyvää!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall