ILTAPÄIVÄ PORVOOSSA
Vad vackert i Borgå! Vanhan kaupungin kapeilla kaduilla oli ihana tunnelma perjantai-iltapäivällä, kun työviikon päätteeksi ajoimme työkaverini kanssa hänen kotikaupunkiinsa. Istuimme joen varrella Porvoon Paahtimon terassilla, annoimme kevätauringon lämmittää kasvoja ja nautimme Paahtimon icelattea.
Skafferiet -puodin teevalikoima oli valtava. Kaikenlaisia kivoja herkkupaketteja, keksipakkauksia, marmeladipurkkeja ja oliiviöljypulloja oli myös hyllyillä rivikaupalla. Kuin jokainen tuote olisi valittu puodin valikoimaan sen esteettisen pakkauksen takia ja miksi niin ei voisi tehdäkin?! Ihastuin mango-inkivääri- sekä marja-/yrttiteen tuoksuun ja ostin niitä kotiin terassin aamuteehetkiä varten.

Trendikäs lifestyle-liike Destiny houkutteli meidät sisälle. Vaatteita, kortteja, tauluja, nauhoja, koruja ja luonnonkosmetiikkaa upea liike täynnä!Monien ihastusten huokausten ja tunnelmien kaupunki tuo vanha Porvoo. Suuntaammekin seuraavaksi Porvooseen kesälomalla ja tietenkin myös paljon kehuttuun ravintola Sinne:en, joka jäi tällä kertaa vielä kokematta.

Kevätterveisin,
Hanna

4 kommenttia

  1. Purjehtien Porvooseen? Se olisi elämys. Terveisin Sisä-Suomen veneilijä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olisi! Suomi on täynnä kauniita kaupunkeja.

      Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall