AURINGONPURKAUKSIA

Tällä hetkellä on kuulemma normaalia enemmän liikehdintää mannerlaatoissa ja enemmän auringonpurkauksia, mikä saattaa aiheuttaa yleistä kaaosta ja jännitettä myös meillä ihmisillä.

Tämä kävi toteen viikolla, kun liukastuin ruokakaupan hedelmä- ja vihannesosastolla porkkanan lattialla oleviin lehtivarsiin ja tein kunnon ilmalennon tunika vinossa yhden papan eteen. Maailma musteni, pappa vain hymyili ja kaupan myyjä riensi auttamaan ja keräilemään lehtiä lattialta pahoitellen. Istuin siinä hetken kipuineni pakastehernepussi kyynärvartta puuduttaen. Onneksi ei luita katkennut, vaan selvittiin revähdyksillä.

Eilen sitten juniori kolaroi tuliterän mopoautonsa, kun liikennevaloissa kaverinsa ajoi kovaa vauhtia perään. Pojat selvisivät muutamalla tikillä ja suurella säikähdyksellä, mutta mopoautot näyttivät ruttuun menneiltä paperipusseilta.

Mitä vielä? Nyt ajatuksen voimat keskitettynä ja positiivisuuden virta viikonvaihteeseen, josko lämmin, aurinkoinen kevät, kukat ja perheen yhdessäolo parantaisivat pienet haavat, myös henkiset.

Hanna

 
 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall