VOIMAANNUTTAVAA VALOA

Ja lisättäköön aiheeseen vielä vaatteetkin! Oli pitkään niin pimeää ja flunssan takia voimatontakin, ettei voinut kameraa käyttää. Tämä viikonvaihde toi kuitenkin auringonsäteet ja oli kiva taas tallentaa muutama hetki.
 
 
 
 
 
 

 


Jokunen kevätmalliston vaate on kotiutunut garderoobiin. Ei taida olla yllätys, että mustavalkoisella mennään edelleen. Raitaa, seepraa, tunikoita, huiveja. Vielä ei blogiin salli kuvata itsensä päällä. Mikä siinäkin on, kun itsekritiikki on niin kova. Tuo ei ollut kysymys, vaan toteamus! Mutta koitan harjoitella sitäkin pitkin kevättä. 

On pian aika siistiä puutarhan kirsikka- ja omenapuut, jotta nekin voimaantuisivat. Saa hyvän syyn katkoa järeämpiäkin oksia maljakkoon. Ne ensimmäiset vihreät silmut ovat jo ihme, niin suloisia ja näyttävät konkreettisesti vuodenajan muutoksen. 
 
 
Jännä nähdä, saammeko edetä tätä lämmintä keväänalkua pääsiäiseen, vappuun asti. Olisihan se reilua kaikkien multasormien, veneenkunnostajien ja koiranulkoiluttajien kannalta. Joka tapauksessa, jokainen auringonpilkahdus on plussaa ja tuo valoa, voimaa ja avaa lisää... silmiä ja silmuja!
 
 
 
 

 Voimaannuttavia, valoisia kevään ajatuksia sinulle!
- Hanna -

PS. Huomenna tulee kuluneeksi vuosi ensimmäisestä Villa Puomi -blogin postauksesta. Siinäpä on aihetta pieneen juhlaan ja ARVONTAAN! Jokainen lukija voi osallistua!

2 kommenttia

  1. Ihanan keväisiä kuvia ja tunnelmaa.
    Onnittelut 1-vuotiaalle blogille.

    t.Sanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna! Vuosi on mennyt nopeasti ja jälleen ollaan keväässä. On ollut kiva tutustua täällä, nähdä ihania blogeja, sinunkin Vanilja-blogisi. Suunnittelen bloggaajien tapaamista huhti-toukokuulle... Saat kutsun sinäkin! Terv, Hanna

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall