TERVE (TULOA) MAALISKUU...

... ja terveempi elämä! Villa Puomissa ovat virukset ja bakteerit jyllänneet. Kaikki alkoi ystävänpäivänä, kun alokas tuli valalomille ja toi tuliaisiksi influenssan. Se siirtyi vuorotellen muihin ja muuttui bakteerien viidakoksi. Lääkekuureja, kylmää ja kuumaa juomaa, lepoa, kuumetta, yskimistä ja pitkästymistä, kaikkea vuorotellen. Huh, miten yleiskunto on heikoilla. Avosylin toivotamme tervetulleeksi nyt valoisamman, energisemmän ja terveemmän olon ja elon!

 

 
 

Versoaa sitä pienestäkin sipulista keväisin uusi elämä. Olen aloittamassa remonttia. Muumatama asia tapahtuu seinien sisälläkin, mutta isoin itsessäni, tärkein omissa elämäntavoissa. On aika tarkistaa ruokatottumukset ja liikunta. Pikimmiten liikunnan puute. On aika saada kauan kytenyt kipinä syttymään. Sillä mikään ei voi palaa, ellei sitä sytytä. Ja tarkoitus olisi roihuta vuosikausia vielä tästä eteenpäinkin. Jotta olisi terveempi elämä! 

Nähdään taas täällä!

Hanna

9 kommenttia

 1. Voi harmi, kun olette saaneet näköjään ihan perusteellisemman kautta käydä läpi nuo taudit. Meillä ihme ja kumma ollaan tänä vuonna täysin säästytty!

  Tsemppiä remppaan, se kannattaa aina ja juuri tässä vaiheessa kevättä aloitettuna saa kivasti energiaa valoisammista päivistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloinen kiitos Pilvi tsempistä! Se kannustaa minua! Valoa sinullekin, kevät etenee ja meri lämpenee... päivä päivältä! Voi hyvin! t. Hanna

   Poista
 2. Tervemenoa talvi, tervetuloa kepeä kevät! Kuvasi ovat huikean ihanat! Täytyy kokeilla tuollaista omakuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikku:) Jihuu! Nyt saamme valoa ja kevään merkkejä... niinpä, on haastetta tuon oman kuvan kanssa, mutta onhan niitä tapoja! t; Hanna

   Poista
 3. Puhtia toipilasajan jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos! Huomenna alkaa kevään suurin projekti!

   Poista
 4. Liikuntakipinän sytyttämisestä tulee niin mieleen meidän 80-luvun lenkit Ruissalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Elisa, et tiedäkään, miten monta kertaa olet ollut mielessäni, samoin kuin lenkkeilyt Urheilupuistossa ja Ruissalossa. Kiitos, kun kannustit silloin!

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall