SUPER-VIIKKO

Tuntuu, kuin aika pysähtyisi yhteen lumiräntäsateeseen! Juuri kun sai kevättakin käyttöön, kevyemmät saapikkaat jalkaan ja narsissit kaupasta kotiin, on vielä odotettava lämpöisempiä plussa-asteita. 

Olen harjoitellut rappusissa kulkua ja tuoliin istumista viime viikon kuntoilustartin jälkeen. Edessä on kaksi kertaa viikossa pt-tapaamisia kahdeksan viikon ajan. En olisi kuuna päivänä uskonut, että tunnin aikana kykenen tekemään 60 kyykkyä, sarjoja punnerruksia, lautaa ym. kuntopiirissä noin 20 vuoden tauon jälkeen. Ei se ihan helposti sujunutkaan, mutta sitäkin sisukkaammin. Reisilihakset ovat olemassa! 

Vietin sunnuntain Naantalin Supertreenit-tapahtumassa, missä noin 2000 naista ja muutama mieskin liikkui aamusta iltapäivään. Sitä hyvän energian määrää oli koko suuri halli täynnä! Järjestimme väliajalla/evästauolla keväisen ja liikunnallisen muotinäytöksen, missä malleina toimivat Turun Urheiluliiton joukkuevoimistelijatytöt. Näytös meni upeasti ja vaatteet olivat pitkään lavalla tanssin rytmeissä. Joka vuosi hyvä musiikki ja liikunnanrytmi tarttuvat tuon tapahtuman osallistujiin, myös meihin, jotka olemme töissä messuosastoilla. Ensi vuonna taidan hypätä salin puolelle aamu flow:n, crossfitin, zumban ja joogan vietäväksi! 

Hyvää rytmiä sinulle tähän viikkoon! 
Huomen illalla on arvonta! 

-Hanna:)2 kommenttia

  1. Loistavaa! Räntäsateen ei saisi antaa latistaa, mutta tahdonvoimaa se vaatii, että näkee valoa tunnelin päässä. Kevätväsy meinaa iskeä... Ajattele, kohta on vuosi kurssista Adalmiina Helmessä. ;) tuikku

    VastaaPoista
  2. No niinpä, Tuikku! Olen odottanut jatkokurssia, olisi kiva tavata ja löytää uusia kuvakulmia taas:)

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall