****** - LOMALLAEn kaipaa lunta, vaan valoa. En kaipaa suksia, vaan silmuja. Nenääni en ole saanut ulos viikolla, muuta kuin askeleisiin autokatokselle ja sieltä kauppareissuille. On ollut tarve kotoilla (sitähän tämä alkuvuosi), rentoutua, hoitaa flunssapotilaita ...ja hyvä, kun siihen on ollut aikaa ****** -lomalla.

Pojan iloksi käytiin taltuttamassa mopoautokuumetta myymälässä ja Paimion maaseudullakin oltiin koeajolla, peltojen poikki, kurateitä. Ovat eri pelejä nuo mopoautot, nuoret arvostavat korkealle, hinnatkin pilvissä. Ja ovat melko taitavia nuo nuoret, tietävät kaiken "peleistä" ja osaavat käyttää niitä!

Koeajoreissulla sain kurvattua Plantageniin ja löysin kevään: vehreyttä ja silmuja. Sarjatähdikkejä (googlasin nimen) ja tulppaaneja sekä muutaman aidon oksan pajunkissoja, joita ei tarvitse laittaa veteen. Kun näkee saaveittain kukkia, olisi mahtavaa kantaa ne sellaisenaan kotiin. Valitettavasti Suomen hinnat rajoittavat leikkokukkien runsasta käyttöä.

H&M toimitti kotiin 100% puuvillaisen neulepeiton, millä korvataan ensi kuun alkaessa olohuoneen villainen huopa. Huokaisin ihastuksesta, kun purin sen laatikosta ja kiitin mielessäni sen tekijää. Painava neuletyö puikoille.

Ajatukset liikkuvat muutenkin keväisen kodin ehostuspuuhissa, monta on projektia maalarille, laatoittajalle, siivoojalle tässä talossa ja näissä huoneissa. Jos jotain meinaa saada tehtyä, on tartuttava pensseliin ja ... a) tehtävä itse, b) tehtävä yhdessä ja c) opetettava nuorisoa tekemään. Korkea aika!  


  
                          
                                  ***


                                   ***Mukavaa viikon jatkoa teille lukijat ja leppoisaa ****** -lomaa, jos sitä vietätte!

 t; Hanna2 kommenttia

  1. Tosi kaunista ja harmonista♥ Onko noi oikeita pajunkissoja?? Tosi pörheitä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos toivotuksista! Hiihtoilmojen sijaan toivon silmuja! tuikku

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall