FLOWER POWER

 

 
 
  
 
 
Viime viikko meni toipuesssa, tämä levätessä. Mutta kaksi viikkoa seinien sisällä on jo haaste. Vaikka talven säätä oli kiva seurata  ikkunan takaa kipakoista pakkasista sumuiseen plussakeliin, oli happi loppua ja nainen hapettua. Lyhyen sairasloman kotiaskareet jäivät helpoimman tasolle, kun oli hyväksyttävä, ettei kevätsiivousta tehdä ja pyykkivuorta valloiteta tänä aikana. Hyväksyin päiväseuraksi muutaman villakoiran ja kaksi sisälle tunkeutunutta muurahaista, ne kun eivät pelästyneet peikkolookkia. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olen lukenut viime päivinä mitä hurmaavimpia blogeja ja nähnyt niissä valloittavan kauniita koteja, stailauksia ja muotikuvia, mutta ennen kaikkea otoksia, juttuja elävästä elämästä, arjesta ja askareista, asutuista kodeista ja päivän asuista oivalluksineen. On tämä blogimaailma suuri ja mahtava! Ystäviäkin olen näiden blogikuukausien aikana löytänyt ja monen monta hyvää mieltä. Hymyjen kera kiitos jokaiselle lukijalleni, teidän kommenteille sekä seuraamieni blogien kirjoittajille, inspiroitte minua!
 
 
 
 
 
 
Tänään toipilas ryhdistäytyi ja ruukut täyttyivät kukilla. Mikäs sen nopeimmin mielen nostattaa, kuin freessit kukkavarret ja kollegojen lähettämät terveiset saapuneiden työvaatteiden muodossa. Niistä teen sitten oman postauksen, kunhan peikkotukka on ensin selvitetty.
 
 
 Flower poweria teidän kaikkien viikonloppuun ja sydämiin!
 
Hanna  
 
 
 
 

4 kommenttia

 1. Hurmaavat otokset kukkaenergiasta! Inspiroitumisiin! tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkien voima on valtava:)- kiitos!

   Poista
 2. Ihanan keväistä! Ja paranemisia sinne!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall