Once & KEVÄISIÄ AJATUKSIA

 
 
 
Tällä viikolla ilmestyvät uudet kevätkuvastot. Ne ovat tärkeimpiä työvälineitäni mallistojen ohella seuraavat 6 kuukautta. Olen aina yhtä innokas näkemään ammattitiimin kädenjälkeä valmiina. Kun suunnittelija on luonut hyvän kokonaisen malliston, vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä kivoiksi asukokonaisuuksiksi, silloin on helppo pukeutua. Ja kun tuotanto, mallit, kuvaajat ja muu tiimi toteuttavat suunnittelijan kanssa malliston muotikuvastoksi, se on jotain aivan huippua!  


Once -mallisto on toinen vaatemallistoista, jonka kanssa myyntitiimimme tekee töitä. Se on romanttisen boheemi, naisellinen kokoelma herkkiä kevään pastellisävyjä, trendikkäitä neuleita, toppeja, baggy-housuja, tunikoita ja hurmaavia printtikuoseja. Riikinkukot, perhoset ja muut herkät kuvat heräävät eloon, siksi Once on niin suosittu.Once -kuvasto täällä

Romanttiseen Once -mallistoon lanseerataan pian riipusten, korvakorujen ja sormusten korusarja. Korut ovat nyt kevyitä ja pieniä ja sopivat kevään ja kesän asuihin. Lisää koruja ja Once:n tuotteita näet kuvan alapuolella olevasta linkistä.
 
 
 
 


Ajattelin, että näitä harmaita ja hämäriä iltoja voi hyvillä mielin istua sohvalla ja herkutella keväisillä, romanttisilla sävyillä!

Keväisiä ajatuksia kuvien myötä! -Hanna-

4 kommenttia

 1. Sinullapa on mukavan kuuloista työtä mainiossa tiimissä. Kauniita ajatuksia kevättalveenne! tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, Tuikku lähetänkö sinulle kuvastot? Voit laittaa sähköpostilla osoitteesi, jos haluat. t; H:)

   Poista
 2. Täällä, jossa kevättä ei ole - ja jossa vuodenaikoja on kovasti ikävä - niin on ihana huomata, miten talvi on jäämässä jo pikkuhiljaa taka-alalle ja keväänodotusta on kovasti ilmassa. Ja täällä, jossa ei ole myöskään vaatekauppoja, niin sellainen pieni tuskanpoikanen nostelee päätään - pääsisikin shoppailemaan! ;) Isot terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on aina kiva pukeutumistyyli. Kun tulet Turkuun ja jos saat hetken aikaa, ota yhteyttä. Olisi mukava tavata. Meillä on yhteinen tuttu: Minna K:) Tsemppiä sinne! Hanna

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall