ONCE again

 
 
 
Palaan vielä viikonvaihteen lukuhetkiin ja aiempaan postaukseen, missä kerroin romanttis-boheemista, hurmaavasta Once-mallistosta.
Once:n A3-kokoinen kuvasto on nyt saapunut Suomeen ja sen upeissa kuvissa pääsemme sukeltamaan kevään/kesän tunnelmaan ja muotiin.

Suljin jo silmät ja kuvittelin rantahiekan varpaiden alla, leudon kesätuulen ja meren kohinan.

-Ihana pitsien, naisellisten printtien ja pastellisävyjen mallisto!

 
 

7 kommenttia

 1. Oi että, mikä namu! Friendtexin alepäivä meni ohi suun, koska postipoika toimitti kutsun vasta sinä päivänä, jolloi ale oli! Harmitti! Mutta ehkä seuraaviin taas sitten :)

  Kivaa pakkasviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulimme muiltakin, että posti oli myöhässä, kutsut lähetettiin jo ed.viikolla. Harmi, koitan vinkata seuraavalla kerralla ajoissa:)

   Poista
 2. Kiitos inspiraatiosta taas kerran ensimmäinen blogiystäväni! Kuvastonne kiinnostaisi, mistä sellaisen vois saada? ;) tuikku

  VastaaPoista
 3. Jos laita Tuikku sähköpostiini osoitteesi, lähetän sinulle kuvastot blogiystävä:D

  VastaaPoista
 4. Ihanat valon juovat on jo mukana kuvissa, sieltä se kevät tekee tulemisiaan;) Ja alta aika yksikön ovat kesätuulet ja rantasannat ihan todellista totta! Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kukat ja mielikuvat, sillä tänä aamuna -19 C hiukan hytisyttää! Kiitos samoin Jaana, mukavaa eloa loppuviikkoon! Aurinkoa ajatuksiin!

   Poista
 5. Hih! Kiitos Hanna! Terveisin tuikku

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall