KOHTI UUTTA

 
 
Uuden vuoden uutukaisia vapaapäiviä on vietetty hyvinkin rennosti. Havuisat oksat lensivät jo vuoden ensimmäisenä päivänä lasimaljakoista kuusen jatkeeksi takapihalle ja kävyt tuli kerättyä koristeista samalla kertaa terassille oravia varten. Mistä tuleekaan se valtava uudistamisen, puhdistamisen ja keventämisen tarve, ja nyt en ajattele lahdutuskuuria vaan kotia näin uuden vuoden alussa?


 

Vaikka leutoa talvea eletään, on virkistävää nähdä Hollannin autoja kukkakaupan ulkopuolella. Noilla natisevilla, vehreillä lehtivarsilla ja tulppaanien kukilla täyttäisin nyt lähes jokaisen kodin maljakon. Tuovat ehdottomasti lupauksen keväästä ja valosta.

Kuten kuvista näkyy, sohvan yläpuolinen seinä ammottaa tyhjyyttään, kun airot eivät ole vielä päässeet paikoilleen. Ovat kumminkin jo pestyinä ja odottamassa kekseliästä kiinnityssysteemiä.

Tänään vietettiin nuoremman pojan synttäreitä. Iloisessa päivässä oli myös haikeutta ilmassa, kun vanhempi poika pakkasi varusteita armejaa varten. Taitaa olla äidillä suurempi jännitys kuin alokkaalla.


Valoa ja vehreyttä vuoden alkuun myös sinulle!

- Hanna *   

13 kommenttia

 1. Hyvää alkanutta vuotta sinne sinulle :) Teillä on kyllä niiiin ihanaa ja kaunista! Joku kerta koputan ovelle, kun olen siinä naapurissa käymässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija :)... olispa kiva treffata. Vinkkaa etukäteen ja varataan aikaa jutusteluun! Kiva ajatus! -Hanna:D

   Poista
 2. Kivoja kuvia. Stemppiä alokkaalle ja äidille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Sanna! Tsemppiä tarvitaan aina. Onnea muuten Sisustus Coco:lle!! Ja leppoisaa loppiaista! t: Hanna :)

   Poista
 3. Voi tuo onkin varmasti yksi liikuttava rajapyykki äidin elämässä, kun poika lähtee armeijaan! Se on täälläkin tulossa jossain vaiheessa :) Tsemppiä sinne sinulle ja mukavaa vuoden alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilahdutit kovasti mieltäni Pilvi, kiitos:) .. on ollut kaihoisa päivä, pitänyt keksiä kaikenlaista extra tekemistä. Irrottaminen on melko haastavaa.Kiitos samoin sinulle: valoa ja energiaa tähän alkuvuoteen ja projekteihin Villa Idurissa.

   Poista
 4. Kaunis koti teillä. Oi, muistan niin hyvin tuon fiiliksen esikoiseni armeijaan lähdön osalta. Haikeaa. Tsemppiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos "Nuppu Home"- Laitoinkin kutimet heilumaan, villasukkia alokkaalle ja kaikenlaista muuta käsityötä suunnitteille. Kiva, kun viestitit :D - Hanna

   Poista
 5. Kotinne on kaunis ja seesteinen. Sinne on alokkaan ilo palata lomillaan. Tärkeintä on antaa lapselleen juuret ja siivet, joilla liihotella uusiin seikkailuihin. Kirpaisee, mutta helpottaa ajan myötä. Meidän vanhimmainen aloitti maailman valloituksensa jo muutama vuosi sitten ja nyt alan tottua ajatukseen, ettemme tapaa joka päivä. Onneksi on vielä nuorimmaiset kotosalla. Lämpimin ajatuksin! tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyjä Tuikku! Juuri näin, siivet ja juuret ja niistä kasvaa unelmat suuret, joku viisas sanoi.

   Poista
  2. Ihana sanonta! Täytyypä tallettaa korvan taa! Terveisin tuikku

   Poista
 6. Kaunista kaunista, ihana koti ja taas uuden näköistä :) Haleja ja voimia alokaspojan äidille, ... ja kyllä poika pärjää siitä olen varma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :).. haleja tarvitaan maailma täyteen! Pojat pärjää ja äidit rakastaa!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall