MUOTITOIMITTAJAA TAPAAMASSA

Pia Hagström on muodin ammattilainen suurin kirjaimin. Hänen työnsä Anna-lehden muotitoimittajana on inspiroivaa. Kehittynyt värisilmä, materiaalien ja vaatelinjojen tuntemus, muotimatkat maailmalla ja selkeät visiot synnyttävät upeita muotijuttuja joka viikko.

 
Pia tutustuu mallistoomme tottunein ottein. Neuleesta, jakusta ja farkuista syntyy nopeasti trendikäs ja klassinen asukokonaisuus, johon Pia lisää konjakin väriset biker-bootsit, sillä ne kuuluvat nyt "lookkiin".
 
 
 
Näytämme Pialle mallistomme suosittuja paitoja, romanttisia pitsejä sekä puseroita ja jakkuja erilaisissa kukkakuoseissa. Pia ihastuu erityisesti printteihin ja kertoo muotitaloista, jotka hänelle tulevat mieleen. Muotitoimittaja Pia tuntee alansa, elää tässä ajassa, mutta osaa nähdä ja haistaa tulevat muodin tuulet.  
 

 
Syksyn värimaailma saa muotitoimittajan tekemään munakoison värisistä muotihousuista ja okrankeltaisesta sifonkipuserosta, ruudullisesta pikkujakusta ja niittinilkkureista mehukkaan yhdistelmän.
 
Pia poimii vielä muutaman mallistomme tuotteen tulevia Anna-lehden kuvauksia varten ja samalla sovimme tapaamisen Turkuun joulukuulle kevään ennakkokatsauksen merkeissä. Silloin kuulemme lisää muotitoimittajan näkemyksiä!  
 
 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall