LOUNAS MILANOSSA

Varhainen kolmen tunnin lento Helsingistä Milanoon osoitti jälleen, miten maailma on lähellä. Lämpötila oli viikko sitten vielä yli 20, joten kaupungissa oli kiva kävellä muotikatuja pitkin, istuskella terassikahviloissa, ihastella nähtävyyksiä ja nauttia näkemästään. 
 


 
Matkalla Duomolle pysähdyimme lounaalle paikallistenkin suosimassa mozzarella baarissa, Obikassa. Lounas teki kylläiseksi kaikki aistit, sillä ravintola tarjosi sisustuksesta alkaen runsaasti silmänruokaa.


 
 


Annokset tehtiin asiakkaiden silmien edessä raikkaista, tuoreista raaka-aineista. Savustettu buffalo mozzarella oli uusi makuelämys ja myös muut tutut Italian maut: focaccia, pestotuorejuusto, kypsät tomaatit, oliivit ja parmankinkut olivat todellisia herkkuja Obikassa syötynä.

 





 
Tarjoilija ei juurikaan joutunut taivuttelemaan meitä tilaamaan talon jälkiruokalajitelmaa, jonka maukkaimpana Tiramisu täytti odotukset ja "nosti meidät ylös" Milanon mahtaviin tunnelmiin.


 
 
 

 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall