VIIKUNAPUU PURJEVENEESSÄ

Kun kävelee kaksi kadunkorttelia itäsatamasta kävelykadun kulmaan, pysähtyy automaattisesti hurmaavan kukkakaupan kohdalle. Liikkeen ulkopuolella on kauniisti esillä mitä ihanimmat ruusut ja erikoisemmat kasvit, joita monet turistitkin pysähtyvät tutkimaan.

Maarianhaminassa tänä vuonna 20-vuotis taivaltaan juhliva CITY-blommor on Eva Karlssonin omistama kerrassaan ihana purjehdusviikon piristys. Kukkakaupassa on ollut ihan pakko vierailla aina kaupunkiin saavuttua, sillä niin upea koko liike on. 

Valikoimassa on trendikkäiden ja persoonallisten kukkakimppujen ja kasvien lisäksi runsaasti sisustustuotteita. Kaupan ilme onkin modernin rouhea, hiukan teollinen ja sopivan romanttinen. Hyllyt notkuvat saippuoita, käsintehtyjä harjoja, kynttilöitä ja kynttiläjalkoja. On hyvä valikoima kortteja ja nauhoja, kukkaruukkuja, lasipulloja ja tarjottimia, muutamia koruja ja tyynynpäällisiä, torkkupeittoja sekä nahka- ja peltituotteita. 

Muutama juttu tarttuu mukaan pitkään etsimäni viikunapuun lisäksi. Mutta miten kuljettaa tuo pieni puu purjeveneessä kotiin? 

Suosittelen lämpimästi visiittiä: Torggatan 5! 
 
 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall