TUULINEN VIIKKO MERELLÄ

Yksi lomaviikko purjeiden kuljettamana on takana. Kovin tuulinen ja viileä viikko, kun koko ajan puhalsi pohjoisen puolelta. Muutama videonpätkä kuvattiin matkan aikana ja ne jääköön purjehtijalle muistoksi kylmien talvipäivien varalle, kun vene on pukin päällä, pressun alla. Koitan leikata tallenteelta kuitenkin muutaman kuvan blogiinkin, mutta en tänään.

Viikon aikana saatiin suuri annos vanttien vinkunaa, meren kohinaa, aaltojen pärskettä ja keinutusta, suolaisia pisaroita veneen kannelle. Saatiin vinssata köysiä, purjehtia reivatulla isopurjeella, pelkällä fokalla ja näiden erilaisilla yhdistelmillä. Pipoa,  kaulahuivia ja kerrastoa oli päällä, mutta nautittiin jokaisesta lämpimästä ja kesän aurinkoisesta hetkestäkin.

Matkan edetessä on kiva katsella saaristoa, mökkirantoja ja seurata kulkua väylillä ja niiden ulkopuolella, mutta kovassa tuulessa keskitytään ohjaamaan, navigoimaan tarkasti ja pitämään vene kurssissa. 

Saaristossa silmä lepää harmaantuneissa puuvajoissa, rantakivikoissa, sileissä kallioissa. Tässä vielä kuvia viikon ajalta, hetkistä, jotka pysähdyttivät kuvaamaan. 


4 kommenttia

 1. Kiitos välittämistäsi tunnelmista! Tänne sisämaahan asti tuoksui meri-ilmasto. :) tuikku

  VastaaPoista
 2. Ihania meren karhentamia tunnelmia! Hauskaa nähdä näitä paikkoja ja että muualla jaetaan nämä samat kauniir, yksinkertaiset asiat ja silmänilot.

  VastaaPoista
 3. Thank you for your kind words! So glad you said hello ;)

  I love your pictures....It looks absolutely gorgeous!

  Best,
  Lotta

  VastaaPoista
 4. Tuo pohjoistuuli tänä kesänä oli kyllä vallitseva ja navakka. Se muutti meidänkin lomasuunnitelmia ja lyhensi legejä.

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall