LOMAFIILIS

Vihdoinkin! Purjehtijan loma alkoi ja saimme köydet irti laiturista. Nuorisoa on mukana matkassa, runsaasti ruokaa, juotavaa, vaatteita ja varusteita. Yrttiruukku keikkuu sprayhoodin alla,  itsetehtyä perunafetasalaattia ja lihapullavartaita on valmistettu matkalounaaksi. Mikä lomafiilis! 

Meri kimmeltää auringonsäteistä, lounaan ja lännen puolelle kääntynyt iltatuuli on lempeä. Saan hetken ruorissa ja luovimme kohti Iniön saarta. Uudistunut Norrbyn vierasvenesatama on vielä kesken, mutta laituri on täyttynyt vierailijoista. Saamme toiseksi viimeisen paikan ja kohta panulla paistuvat purjehtijan kanttarellileivät. Iltapalaksi nautiskellaan myös kotonaleivottua mustikkapiirakkaa kesän ensimmäisistä marjoista. Sen lisukkeena muutama kesänmakuinen mansikka, vadelmia ja  hyvää vaniljakastiketta kruunaa päivän.

Määränpäänä on Maarianhamina, matkan varrella tulee mukavia satamapaikkoja, luonnonlahtia ja parasta suvimaisemaa. Aikataulu joustaa, kun on loma! 


Merentuoksua ja kimallusta, kesätunnelmia lukijoille! 

-Hanna- 3 kommenttia

 1. Oikein mukavaa lomaa teille ja ihania purjehduspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa lomaa! Näyttää herkulliselta.. Teillä on kaunis paatti, itseasiassa kuvasin sitä viime kesänä kotilaiturissa, kun olimme ystäväni luona kyläilemässä siinä teidän naapurissa :) Silloin tietenkään tiennyt, että kenen vene kyseessä! :D

  Nauttikaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ulla ja Teija! Tuulet ovat olleet puuskaiset ja kovat, fokalla Lumparnin yli 15m/sek luoteistuulessa! Ei ihan sitä, mistä purjehduksessa tykkään...
  Ahvenanmaa on kaunis, kaikki siellä. Kesätunnelmia teille!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall