KULTASOHVALLA

Istuin yhtenä aamuna kultaiselle sohvalle odottamaan vuoroani varpaiden kesähuoltoon. Loma oli alkanut ja tunnelma kuin tuhannen ja yhden yön sadussa. Rauhallinen musiikki soi taustalla ja hymyileviä ihmisiä liikkui ympärillä. 

Le Sorellessa myydään hurmaavia pikku pussukoita ja laukkuja, jotka
www.rentodesign.fi valmistaa vanhoista kauneus- ja muotilehdistä.

Leena Tursi  


Siskokset (ital. Le Sorelle) Anna Ojala ja Leena Tursi perustivat Naantalin keskustaan kauneus- ja hyvinvointihoitolan muutama vuosi sitten. Paikasta on tullut suosittu sen monipuolisten hoitojensa ja ammattitaitoisen henkilökuntansa ansiosta.

Hoitolan tilat ovat upeita ja viihtyisissä hoitohuoneissa on miellyttävä tunnelma. Kauneus- ja kampaamopalvelujen lisäksi Le Sorelle:ssa voi hemmotella itseään yrttinyytti- tai kuumakivihieronnassa, vyöhyketerapiassa, kynsistudiossa tai vaikka kestopigmentoinnissa.


 Hoitolassa voi teettää myös päivä- tai juhlameikin ammattimaskeeraajan siveltimestä. Kosmetologina hoitolassa työskentelevä Heidi Kivekäs palkittiin Hair and Beauty -tapahtuman editorial -maskeerauksen voitosta ykköspokaalilla.


Heidi Kivekäs

 

Heidi Kivekäs & voittopokaali


Le Sorellesta oli kiva aloittaa loma hyvinhoidetuilla varpailla. Päällimmäiseksi jäi hyvä mieli, sekä ajatus siitä, mihin tuoliin seuraavaksi istuisi hemmoteltavaksi.     

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall