KESÄKIERROS NAANTALISSA osa 1

Naantalin aurinkoisessa kaupungissa on ihastuttavien siskosten perustama pieni "sisustuskaupunki" Living Deauville, jonka kujille poikkean mielelläni. Avaan oven Niina & Suvi Tikanmäen kauniiseen liikkeeseen, joka eteisestä saakka suorastaan pursuaa sisustustuotteita koteihin ja puutarhaan, terasseille ja veneelle ja jonka valikoimasta löydän hurmaavia pitsinauhoja, kynttilöitä, teetä sekä saippuoita ja kauneimmat lahjapaketit ikinä.

 
Liikkeen yläkertaan on stailattu toinen toistaan somempia soppeja, joista saan valtavasti ideoita kattaukseen, kesäkeittiöön ja venesisustukseen.


 
Valikoima on niin houkutteleva ja laaja, että liikkeessä voisi kuvittella ihan asuvansa.
 


 
 
 

Living Deauville:n Suvilta sain apua, kun halusin veneeseemme uutta ilmettä. Hän suositteli leveäraitaisia tyynyjä ja kivoja, käytännöllisiä keittiöastioita sekä kattausjuttuja.

Suvi suunnitteli ja teki myös pellavasta brodeerattuja tyynyjä ja kangasservettejä Villa Puomiin. Niistä tuli tosi kauniit ja uniikit.

Suvi Tikanmäki

 


Liikkeen alakerrassa on tällä hetkellä himopuutarhurin sisustuskeidas. On rouheita ruukkuja, romanttisia kumisaappaita, lintutaloja, lasikupuja, koreja ja lyhtyjä runsain määrin. Myös mökkisisustukseen tai sinne tuliaisiksi on esillä oma tuotemaailmansa. 

 

 
Suosittelen lämpimästi visiittiä Naantalin Living Deauvilleen!
Palvelu ja valikoima ovat tähtiluokkaa!    

2 kommenttia

  1. Living Deauville on kyllä valtavan ihana♥

    Ekaa kertaa tutustumassa kauniiseen blogiisi, Niinni K:lta sain vinkkiä :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Teija! Maailma on täynnä kauneutta, ihania asioita ja ihmisiä. Aurinkoa kesääsi! -Hanna-

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall