KESÄKEITAALLA

Valoa ja varjoja, mustaa ja valkoista, siinä haastetta kylliksi valokuvaamiselle! Onkin aikaa, kun viimeksi ehdin keskittymään kameraan ja sen asetuksiin. Kirkas, aurinkoinen ja tuulinen sää ei tehnyt kuvaamista tänään helpoksi, mutta oli hienoa pysäyttää muutama kesäinen hetki terassilla.

 
Yrtit kasvavat jo ulos koreista. Oregano, timjami ja salvia ovat olleet koko alkukesän ahkerasti maustamassa kesäkeittiön ruokia.  
 
 ******************************

Sain tiimiltäni vallan ihanan kesämuistamisen: pussukan, missä on kiva viesti lomaansa aloittavalle. Neuletyöt ovatkin olleet lomalaisen haaveena ja pussukan inspiroimana, löysin neulekoreistani valkoista, raikasta ja kevyttä bambulankaa.

 

 
 
  
 
Alkukesästä istutetut orvokit kasvoivat jo ulos ruukuista ja oli aika kohentaa kukkaruukkujen ilmettä. Muutama pelargonia piti ostaa pihalle lisää ja samalla siirtää kukkia purkista toiseen. Taas näyttää terassi freesimmältä.
 
 
 

 
 
Helppo "aina oikein neulos" toimii bambunauhalankaan ja lomalainen heiluttaa neulepuikkoja kesäkeitaalla aina, kun sopiva hetki päivästä on käsillä.
 
 
 
Nautinnollista kesää keitailla ja missä ikinä oletkin!
 
- Hanna- 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall