VISIITTI YSTÄVÄN LUONA

Nummen kaupunginosasta, suurten vehreiden puiden suojasta ja kivan läheltä keskustaa, löytyi ystävälleni ja hänen miehelleen hurmaavan moderni koti. Liuskekivipolku johtaa etupihalla suurelle aurinkopatiolle, herttaiset kukkasomistukset pysähdyttävät alkumetreillä ja sisään kun astuu ulko-ovesta, valkoinen, persoonallinen ja valoisa asunto valloittaa heti sydämen.

Eteistä ja olohuonetta rajaa upea takka, jonka lasiset luukut avautuvat kahteen suuntaan. Takan päällä on trendikkäästi vihreä oksa vanhassa lasipullossa. Romanttinen ja moderni, uusi ja vanha ovat sulassa sovussa huoneesta toiseen ja kodissa on kaikenlaisia kivoja ja persoonallisia tavaroita, jotka kertovat asukkaistaan.

Keittiö on puhtaan valkoinen, silti ei liian steriili ja ihanat yrtit kutsuvat siellä kokkaamaan. Suuren ruokapöydän ääressä istutaan pitkään Ylämyllyn vanhan, lopetetun varuskunnan mustissa tuoleissa, joissa on pelkistetty muotoilu ja hyvä istua! Näitä ei ystäväni myisi mistään rahasta!

Olohuoneessa rentoudutaan suuressa divaanisohvassa ja isovanhemmilta perityssä lepakkotuolissa. Jättikokoisen tv:n tasoksi suunnittelimme vanhoista tavaralavoista koottua ja valkoiseksi maalattua, matalaa pöytää. Sopisi kodin henkeen täydellisesti.

Ihana nähdä asukkaittensa näköinen onnellinen koti, missä rentoudutaan, viihdytään ja vietetään aikaa - sireenipuiden tuoksussa!
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall