VALKOISTA, MUSTAA JA RIPAUS KULTAA...

.. Fredrikson onnittelee uutta ylioppilasta juhlallisin sanoin hattulaatikon mukana olevassa kortissa. Lakkia on sovitettu päähän suoraan ja vinoon ja se hohtaa uutuuttaan. Tumma puku, valkoinen kauluspaita, pukukengät ja vaalea kultabeigen värinen kravatti taskuliinoineen ovat valmiina juhlapäivään.

Pikkuveljensä kysyi, pukevatko vanhemmatkin ylioppilasjuhlassa lakit päähänsä? Hymyillen tulee mieleen omat juhlat vuosien takaa. Kova ukkosenilma ja sadepisarat toivat onnea. Miten jännittynyt sitä olikaan siihen asti, kun valkolakki painettiin päähän! Ja miten hyvältä tuntui, kun jotain oli saavutettu ja koulu päättyi.

Vähintään yhtä voimakkaita tunteita kokee nyt, kun oma poika pääsee ylioppilaaksi. Jännitykseltä ja onnenkyyneleiltä ei voi välttyä! 2 kommenttia

  1. Ihania tunnelmia - iloa, onnea, ovi auki maailmaan ja mahdollisuuksiin!
    Täällä lukijatkin herkistyy iloitsemaan ja tunnelmoimaan rinnallasi. Mielessä kajastaa myös se sinun lakkiaispäiväsi, sateista oli, mutta niin kaunis ylioppilastyttö ;-)...
    <3 Marie

    VastaaPoista
  2. Kiitos rakas Marie :D Nuorena nuorenkaunis... ja elämä edessä. Paljon on meillä molemmilla säilynyt lakkiaispäivistämme, ainakin hymy!

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall