LUNTA HELATORSTAINA

Terveisiä remontin keskeltä. Täällä tulee "lunta tupaan"! Nimittäin maalia. Vuokraustelineet ovat keskellä olohuonetta ja maalitelat rullaavat nopeaan tahtiin. Sisustussuunnittelija, ystäväni Päivi suositteli valkoista Tikkurilan Lumi-maalia sisäseinille. Hohtavan valkoinen maali peittää helposti ja jättää tasaisen kauniin, himmeän pinnan.

Maalausta siis edessä seuraavat vapaapäivät ja sen jälkeen valtava siivousaalto, mutta ennen kaikkea suuri sisustusinspiraatio. Kiva saada valkoista, valoa ja puhtautta ympärille!

Valoisaa helatorstaita ja vapaita!

3 kommenttia

 1. Huomasin että olit uutena lukijana blogissani :-). Hyppäsin katsomaan blogiasi ja siirryin lukijaksi. Ihanaa alkavaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei, olipa mukava löytää sattumalta blogiisi! Postauksesi bloggareiden valokuvauskurssista oli mielenkiintoinen. Paljonko osallistumismaksu oli?

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa uudet lukijat, ilahduin kun näin viestinne. Tänään on maalauspuuhat jatkuneet ja siksi näin myöhäinen vastauskin. Olo on rättiväsynyt, mutta onnellinen.

  Riikka, valkokuvauskurssin hinta oli 120 eur ja sisälsi päivän opetuksen ja lounaan. Lisäksi saimme hyvät kirjat aiheesta. Kun ryhmä oli pieni, oppiminenkin sujui paremmin, puitteet olivat ihanat ja Camilla Hynynen aivan uskomattoman hyvä ja kiva opettaja. Suosittelen lämpimästi. Kannattaa ottaa yhteyttä Adalmiinan Helmen Annariinaan ja kysellä seuraavasta kurssista.

  Mukavaa kesänodotusta teille lukijat! Nähdään täällä ja blogeissanne:D

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall